Durant el proper mes d'agost i sota la direcció de la Dra. Coral Cuadrada es portaran a terme tasques de digitalització i catalogació del fons de l'Arxiu del marquès de Santa Maria de Barberà. Aquest fons inclou lligalls i manuscrits referents a la Baronia del castell de Vilassar, que significaran més de 13.000 imatges de documentació inèdita.

">

Noves tasques de documentació i digitalització del fons de l'Arxiu del marquès de Santa Maria de Barberà

Última revisió 12-02-2021 15:28
29/07/2016

arxiuDurant el proper mes d'agost i sota la direcció de la Dra. Coral Cuadrada es portaran a terme tasques de digitalització i catalogació del fons de l'Arxiu del marquès de Santa Maria de Barberà. Aquest fons inclou lligalls i manuscrits referents a la Baronia del castell de Vilassar, que significaran més de 13.000 imatges de documentació inèdita.

Aquesta documentació digitalitzada s'anirà incorporant al fons de l'Arxiu que ja és consultable a l'Arxiu Històric de Vilassar, al primer pis de can Banús. Aquesta tasca de digiltalització s'emmarca dins dels acords amb la propietat, per tal de preservar i divulgar la documentació d'un dels arxius patrimonials més importants de Catalunya. Des de l'Ajuntament i el Museu Arxiu mostren la seva satisfacció de poder anar fent petites passes però importants per fer arribar als estudiosos tot aquest patrimoni documental.