Inspirat en l'antic concurs de Festa Major, Santa Llúcia Gloriosa, la Comissió de Festes organitza aquesta nova activitat que proposa un recorregut pels comerços del poble per trobar les fotografies amagades del Nen Bayau.

">

Santa Llúcia GO! el concurs de Festa Major

Última revisió 12-02-2021 15:28
29/07/2016

santa llúcia GOInspirat en l'antic concurs de Festa Major, Santa Llúcia Gloriosa, la Comissió de Festes organitza aquesta nova activitat que proposa un recorregut pels comerços del poble per trobar les fotografies amagades del Nen Bayau.

Recorre Vilassar i troba les onze fotografies de les transformacions del Noi Bayau repartides per diferents comerços i equipaments del municipi i omple aquesta butlleta amb el nom del lloc on has trobat cadascuna de les seves transformacions, tal com consta a la fotografia corresponent. Quan les tinguis totes, posa les teves dades a la butlleta, retalla-la i diposita-la a la bústia del concurs ubicada a la porta de la Casa de la Vila. El 28 d'agost, durant les Havaneres de la Festa Major, s'escollirà per sorteig la guanyadora o el guanyador entre totes les butlletes complimentades correctament.

El premi serà una Instax Mini perquè no paris de fer fotos!

Molta sort!