El passat dissabte 18 d'abril es va celebrar la primera edició de la Mini Vilatrail, un cursa de muntanya pels més joves que va sorgir com a proposta del Consell d'Infància i que ha acabat sent una realitat. La cursa va reunir 80 partcipants.

">

La primera edició de la Mini Vilatrail reuneix 80 participants

Última revisió 12-02-2021 15:28
18/04/2015

MinivilatrailEl passat dissabte 18 d'abril es va celebrar la primera edició de la Mini Vilatrail, un cursa de muntanya pels més joves que va sorgir com a proposta del Consell d'Infància i que ha acabat sent una realitat. La cursa va reunir 80 partcipants.

Quan faltaven pocs minuts per les 11 del matí, la vuitantena de nois i noies participants es col·locaven a la línia de sortida per rebre les instruccions dels organitzadors. Abans, però, uns exercisis d'escalfament de la mà de l'entrenador Uri Galvany acompanyat per voluntaris i guies de la cursa. Tot seguit, es va donar el tret de sortida del que ha estat la primera edició de la Mini Vilatrail amb sortida i arribada des de la Escola Infantil de Can Roura. Els participants van poder escollir entre dos circuits: un de 3,5km i un de 4,5km que van transcórrer per corriols de la zona del torrent Daniel, can Mayoles i els pins de can Silva.

Minivilatrail

Minivilatrail

Minivilatrail

Minivilatrail

En acabar els corredors van poder recuperar forces a l'avituallament preparat al pati de l'Escola Infantil on els esperaven peces de fruita, croissants, xocolata i begudes. Tots els nois i noies van rebre un diploma i una medalla de la mà de les regidores d'Esports i d'Educació, Imma Ninet i Maria Lluïsa Ruhí.

Minivilatrail

Minivilatrail

La Mini Vilatrail va sorgir l'any passat del Consell d'Infància i ha estat treballada amb els nois i noies que han format part del Consell, els dinamitzadors Carme Terradas i Carles Corbalán que han tingut el suport del Club Fondistes de Vilassar, el Club d'Espai i l'AE Serra de Marina.