En el marc incomparable dels forn romans de la Fornaca es va celebrar, el passat divendres, la desena edició de la Vetllada poèticomusical organitzada per La Massa Centre de Cultura Vilassarenc.

">

Poesia i música omplen l'espai dels forns romans de la Fornaca

Última revisió 12-02-2021 15:28
18/07/2016

Vetllada poèticomusical 2016En el marc incomparable dels forn romans de la Fornaca es va celebrar, el passat divendres, la desena edició de la Vetllada poèticomusical organitzada per La Massa Centre de Cultura Vilassarenc.

La celebració dels deu anys de vida de la Vetllada poèticomusical va comptar amb un escenari tan especial com el dels forns romans de La Fornaca i amb la participació dels millors poetes contemporanis del país que van recitar acompanyats de la música del quartet de flautes Vent de Dalt.

Vetllada poèticomusical 2016

Vetllada poèticomusical 2016

Vetllada poèticomusical 2016

Vetllada poèticomusical 2016

Rodolfo del Hoyo, Carles Duarte, Marcel Riera, Alex Susanna, Rosa Font i Miquel Lluís Muntané van ser les veus que han estar presents en alguna de les edicions de les vetllades anteriors i que, divendres, van omplir l'espai dels forns en la desena edició. Els poetes i poetesses Judith Cobeña, Pere Rovira i Cèlia Sànchez-Mústich no van poder ser presents a l'acte, però veus com la de la vilassarenca Joaquima Pujol van recitar les seves lletres.   
L'acte, que va comptar amb la presència de la Directora de la Institució de les Lletres Catalanes, Laura Borràs, va acabar amb una copa de cava per a tots els assistents.