Ja es poden comprar els abonaments pels 7 concerts que formaran part de la nova Temporada de Clàssica del Teatre La Massa i que començarà el proper 25 de setembre amb el concert Simfònica Espectacular. L'Orquestra simfònica de Sant Cugat i la Banda Municipal de Barcelona seran les principals protagonistes del cicle.

">

Torna la Temporada de Clàssica al Teatre La Massa

Última revisió 12-02-2021 15:28
08/07/2016

temporada clàssicaJa es poden comprar els abonaments pels 7 concerts que formaran part de la nova Temporada de Clàssica del Teatre La Massa i que començarà el proper 25 de setembre amb el concert Simfònica Espectacular. L'Orquestra simfònica de Sant Cugat i la Banda Municipal de Barcelona seran les principals protagonistes del cicle.

L'Orquestra Simfònica de Sant Cugat i la Banda Municipal de Barcelona són les formacions que acostaran la millor música clàssica al públic de Vilassar de Dalt i rodalies durant la temporada 2016-2017. Passant de cinc a set concerts, la Temporada de Clàssica de La Massa amplia l'oferta i s'hi presentarà un concert original amb projeccions d'imatges i colors i dos concerts participatius amb els cors de Vilassar de Dalt.

Els abonaments, amb preus entre els 60€ i els 75€, i les entrades pel cicle de música clàssica de La Massa ja es poden comprar al web del teatre o de manera presencial a Can Baylach.

Els concerts
El cicle de clàssica a La Massa començarà el 25 de setembre amb la presentació de l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat al públic local amb un concert titulat Simfònica Espectacular amb un repertori que anirà des de Verdi o Brahms fins als Beatles.

El 6 de novembre i amb un repertori basat en Beethoven i Schuman visitaran la Massa el director Grigor Palickarov i la pianista Ayako Fujiki.

El 27 de novembre serà el torn de la presentació de la Banda de Barcelona amb un concert titulat Música per a Banda dirigit per Beatriz Fernandez.

Aquesta temporada torna el concert d'any nou amb Valsos i Danses amb l'Orquestra de Sant Cugat, dirigida per Josep Farré i amb la coL•laboració del tenor mataroní Josep Fadó.

Els tres darrers concerts de la Temporada de Clàssica aniran a càrrec de l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat els dies 26 de febrer, 27 de març i 23 d'abril. Al febrer, en el concert El món de l'òpera l'orquestra comptarà amb la col·laboració de la Coral La Lira i la soprano Begoña Alberdi.

El concert del mes de març tindrà com a protagonista el pianista Albert Guinovart que forma part del cicle per segona vegada i oferirà peces de Mar i Cel i també d'autors com Rakhmàninov i Dvorak.

La temporada de clàssica acabarà amb el Concert de Sant Jordi amb música de compositors com Mendelssohn, Smetana o Toldrà.

Tota la informació al web www.teatrelamassa.cat