L'Ajuntament de Vilassar de Dalt ha nomenat Fill Predilecte de la vila el reconegut músic Jordi Soler Galí, conegut com a Toti Soler. L'acte va tenir lloc el passat dissabte 2 de juliol a la sala de plens del consistori.

">

Toti Soler, Fill Predilecte de Vilassar de Dalt

Última revisió 12-02-2021 15:28
04/07/2016

Nomenament fill predilecte Toti SolerL'Ajuntament de Vilassar de Dalt ha nomenat Fill Predilecte de la vila el reconegut músic Jordi Soler Galí, conegut com a Toti Soler. L'acte va tenir lloc el passat dissabte 2 de juliol a la sala de plens del consistori.

Jordi Soler i Galí va néixer a Vilassar de Dalt, al carrer Dr. Martí Soler, 7, el 7 de juny de 1949. Va ser el gran dels tres fills del matrimoni entre el Dr. Jordi Soler i Bachs i la Maria Galí i Herrera. Sovint a les seves entrevistes fa bandera dels seus orígens vilassarencs que van marcar una formació cultural i musical des de la infantesa. L'arrelament a Vilassar, el seu sentiment de pertinença, la seva carrera musical i esdevenir un dels guitarristes amb més presència internacional del nostre país han portat a l'Ajuntament a fer-lo mereixedor del nomenament proposat pel Ple municipal com a Fill Predilecte de Vilassar de Dalt.

Nomenament fill predilecte Toti Soler

Nomenament fill predilecte Toti Soler

En un acte molt emotiu presidit per les autoritats locals, Toti Soler va rebre el reconeixement del poble de Vilassar. Un dels seus cosins, Jordi Folch, i l'Enric Ortega van llegir en públic “Petita Festa” una de les primeres cançons que el cantant i guitarrista va musicar i van fer un repàs de la seva vida.
Emocionat i al costat de l'alcalde, Toti Soler va mostrar el seu agraïment per aquest nomenament que el converteix en Fill Predilecte del poble on hi té les seves arrels. Abans d'acabar l'acte va deixar la seva empremta al llibre d'Honor de l'Ajuntament.