L'empresa Sorli i Humana Fundación Pueblo para Pueblo han fet una aportació econòmica de 3.000 euros a l'Ajuntament que es destinaran a la compra d’aliments de primera necessitat per a infants de famílies sense recursos del municipi.

">

Sorli i Humana col·laboren amb l'àrea d'Atenció Social de l'Ajuntament

Última revisió 12-02-2021 15:28
03/07/2016

Sorli HumanaL'empresa Sorli i Humana Fundación Pueblo para Pueblo han fet una aportació econòmica de 3.000 euros a l'Ajuntament que es destinaran a la compra d’aliments de primera necessitat per a infants de famílies sense recursos del municipi.

La col·laboració entre Humana Fundación Pueblo para Pueblo i el Grup Sorli ha fet possible el lliurament d'una aportació econòmica de 3.000 euros per a l'àrea d'Atenció Social de l'Ajuntament. Aquesta quantitat es destinarà a la compra d'aliments de primera necessitat que seran repartits a infants de famílies sense recursos del municipi. La gestió del tèxtil usat, recollit als contenidors instal·lats per Humana als supermercats Sorli, permeten obtenir-ne els recursos necessaris per fer aquesta donació. En l'acte de lliurament, que va tenir lloc el passat dijous 30 de juny, hi van ser presents l'alcalde i la regidora d'Atenció Social, Xavier Godàs i Maria Lluïsa Ruhí, Marc Argemí, director de Marketing i Comunicació del Grup Sorli, i Antonio Briceño representant d'Humana.