Nous cartells indicadors del restaurants de Vilassar

Última revisió 12-02-2021 15:28
07/04/2015

Des de l’Àrea de Promoció de la Vila conjuntament amb els Serveis Tècnics de l’Ajuntament s’ha portat a terme la col.locació de senyalètica dels establiments de restauració de Vilassar.

Aquesta actuació té dues finalitats, la del foment dels recursos turístics de la vila emmarcats dins el Pla Estratègic de Dinamització Turístic i d'altra banda realitzar una acció d'ordenació i neteja de la senyalètica urbana, eliminant cartelleria del mobiliari urbà.

senyalització restaurants

senyalització restaurants

Aquesta acció s'ha pogut portar a terme gràcies al suport econòmic de l'Oficina Tècnica de Turisme de la Diputació de Barcelona i s'engloba en el Pla de senyalització d'elements patrimonials de Vilassar conjuntament amb els plafons de caràcter patrimonial i històric que s'han col.locat durant l'any 2014 a les antigues escoles del Camí de can Pons i a la fàbrica de can Manyer, seu de la nova biblioteca.
Aquestes petites accions de difusió del patrimoni i dels nostres recursos turístics estan en la línia d'incentivar l'economia local a partir dels sectors comercials i de la restauració.