El Casal va celebrar, aquest passat cap de setmana, els seus 125 anys d’història en un acte al mateix carrer on s'ubica i que també va servir per homenatjar a Jordi Rosés i Gil per la seva implicació i dedicació a l'entitat.

">

El Casal, 125 anys d'història

Última revisió 12-02-2021 15:28
24/03/2015

casal 125 anysEl Casal va celebrar, aquest passat cap de setmana, els seus 125 anys d’història en un acte al mateix carrer on s'ubica i que també va servir per homenatjar a Jordi Rosés i Gil per la seva implicació i dedicació a l'entitat.

L’acte de celebració va servir per inaugurar les obres d’arranjament de l'entorn del Casal que, a partir d’ara, es tancarà l’accés de vehicles durant els caps de setmana. Per commemorar l’efemèride s’ha col•locat l’antiga placa del Carrer del Casal que comparteix espai amb l’actual nom de Francesc i Benet Artigas. L'alcalde, Xavier Godàs, va acompanyar en els parlaments el president de l'entitat, Carles Corbalan.

casal 125 anys

casal 125 anys

Durant l’acte, es va fer el tradicional homenatge a la nostra gent que l’entitat fa cada any a alguna persona que ha destacat per la seva dedicació al Casal. Enguany es va homenatjar al desaparegut Jordi Rosés i Gil. Una persona de gran importància en la història del Casal i les seves entitats.  Companys, amics i familiars van recordar moments, anècdotes i vivències i la seva tasca compromesa amb el Casal i Vilassar

casal 125 anys

casal 125 anys

casal 125 anys

casal 125 anys