Aquest diumenge 29 de maig s’ha celebrat la sisena edició de la caminada familiar contra el càncer organitzada per l’Associació Vilassar de Dalt contra el càncer com a preludi de la Festa Contra el càncer del proper cap de setmana.

">

Centenars de persones caminen contra el càncer

Última revisió 12-02-2021 15:28
30/05/2016

Caminada contra el càncerAquest diumenge 29 de maig s’ha celebrat la sisena edició de la caminada familiar contra el càncer organitzada per l’Associació Vilassar de Dalt contra el càncer com a preludi de la Festa Contra el càncer del proper cap de setmana.

Amb la samarreta commemorativa, aquest any de color verd, els participants van recórrer 5 kms pels carrers del poble començant i acabant a la plaça de la Vila. Al llarg del recorregut, els caminants van poder fer una petita pausa a l’avituallament de fruita i a l'arribada a la plaça els esperava un bon esmorzar per refer-se de la caminada.

La caminada ha obert els actes de les Jornades contra el càncer que se celebraran a Vilassar de Dalt el proper cap de setmana del 4 i 5 de juny. Podeu consultar el programa aquí.

Caminada contra el càncer

Caminada contra el càncer

Caminada contra el càncer

Caminada contra el càncer