Un any més l’Associació de Defensa dels Animals Abandonats de Vilassar de Dalt, ADEA, va fer desfilar els animals que tenen acollits al refugi amb l’objectiu de trobar-los una família adoptiva. Abans, però, van participar a la quarta edició de la caminada Vilaguau organitzada pel CE Fondistes.

">

Els gossos del refugi busquen famílies adoptives

Última revisió 12-02-2021 15:28
17/05/2016

Vilaguau ADEAUn any més l’Associació de Defensa dels Animals Abandonats de Vilassar de Dalt, ADEA, va fer desfilar els animals que tenen acollits al refugi amb l’objectiu de trobar-los una família adoptiva. Abans, però, van participar a la quarta edició de la caminada Vilaguau organitzada pel CE Fondistes.

El parc de can Rafart va acollir diumenge 15 de maig una diada en què els animals van ser el protagonistes. A primera hora del matí es va celebrar la quarta edició del Vilaguau, una caminada solidària i familiar amb mascotes organitzada pel CE Fondistes.

Vilaguau ADEA

Vilaguau ADEA

Vilaguau ADEA

Desfilada ADEA

Desfilada ADEA

Desfilada ADEA

Un cop finalitzada la caminada, va tenir lloc la desfilada canina que va servir per donar a conèixer l'edat i els trets més característics del caràcter de cada un dels animals de la mà dels voluntaris d'ADEA. L’acte va comptar també amb una demostració d' habilitats canines a càrrec de l’Associació Al Perro Verde. L'objectiu, com sempre, és aconseguir famílies adoptives per a tots els gossos que viuen al refugi municipal.  

Al llarg del matí, es van poder degustar entrepans de botifarra i escalivada, comprar a les paradetes solidàries o participar de l’exhibició de ball a càrrec de l'Aula de Dansa de Vilassar.