El passat mes de gener va néixer el SEM, els nous Serveis Esportius Municipals que unifiquen les activitats del poliesportiu i les de la piscina. Amb aquesta fusió, el servei ha donat d'alta  140 nous usuaris que sumats als que ja hi havia fan un total de 1.150 persones que gaudeixen de les instal•lacions i serveis del SEM can Banús.

">

El SEM can Banús suma 140 usuaris nous des de la seva posada en marxa fa dos mesos

Última revisió 12-02-2021 15:28
27/02/2015

SEM can BanúsEl passat mes de gener va néixer el SEM, els nous Serveis Esportius Municipals que unifiquen les activitats del poliesportiu i les de la piscina. Amb aquesta fusió, el servei ha donat d'alta  140 nous usuaris que sumats als que ja hi havia fan un total de 1.150 persones que gaudeixen de les instal•lacions i serveis del SEM can Banús.

La unificació s'ha fet amb l'objectiu de millorar els serveis i poder oferir als usuaris una major diversitat d'activitats amb una quota més ajustada. Les actuacions que s'han fet per aconseguir un servei més competent són:  

- Unificació de les ordenances fiscals del pavelló, el servei esports i fitnes del gimnàs i la piscina.
- Renovació total de les màquines de fitnes de la piscina.
- Ampliació d'horaris de gaudi dels serveis dins les mateixes quotes.
- Simplificació del nombre de quotes i de modalitats.
- Ampliació de l'oferta d'activitats i serveis (classes de cycling, aquagyms, entrenaments personals, monitor de sala de màquines,...)

Per a més informació i inscripcions:

Recepció de la piscina municipal, al telèfon 93.750.82.97, enviar un correu a semcanbanus@vilassardedalt.cat o seguir tota l'actualitat a través de:
Pàgina web http://semcanbanus.cat/
Facebook
Twiter @SEM_canbanus