">

Gegantons i capgrossos vesteixen la Gegantonada 2016

Última revisió 12-02-2021 15:28
01/05/2016

La Colla de Geganters de Vilassar de Dalt va organitzar, per setè any consecutiu i en el marc de la Festa Major dels Sants Màrtirs, la Gegantonada. Un acte que es va celebrar el passat dissabte 30 d'arbil i que va comptar amb la participació d’una quarantena de capgrossos i gegantons i un espectacle final amb l'animació d'en Jaume Barri.

Gegantonada 2016 Foto de grup

Amb l'objectiu que els més petits es familiaritzin amb el món geganter, la Colla de Geganters organitza des de fa set anys la Gegantonada. Un acte on els protagonistes són els més petits i les seves pròpies creacions de capgrossos i gegantons.

Gegantonada 2016

Gegantonada 2016

Al llarg de la tarda del dissabte 30 d'abril, nens i nens i pare si mares es van embrutar les mans per pintar el seu propi capgròs fet amb una caixa de cartró. Les creacions anaven des de diferents tipus d'animals fins a personatges dels dibuixos animats passant per les invencions més estrafolàries. Tot plegat acompanyat d'una xocolatada popular.

Gegantonada 2016

Gegantonada 2016

Com ja és habitual, els gegantons i els capgrossos de nova creació van fer una petita cercavila que va acabar amb una ballada conjunta a la plaça del Teatre.

Jaume Barri

Jaume Barri

Enguany, i com a novetat, la Gegantonada va comptar amb un gran final de festa a càrrec de l'animador infantil, Jaume Barri, amb qui, petits i grans, van gaudir, cantar i ballar.