El passat dissabte 23 d’abril, coincidint amb la diada de Sant Jordi, 130 petits corredors i corredores van participar a la segona edició de la cursa de muntanya Mini Vilatrail. Una prova esportiva que agrupava infants de 3 fins a 15 anys.

">

Més d'un centenar de nens i nenes participen a la Mini Vilatrail 2016

Última revisió 12-02-2021 15:28
25/04/2016

minivilatrailEl passat dissabte 23 d’abril, coincidint amb la diada de Sant Jordi, 130 petits corredors i corredores van participar a la segona edició de la cursa de muntanya Mini Vilatrail. Una prova esportiva que agrupava infants de 3 fins a 15 anys.

A quarts de cinc de la tarda, els 130 participants es col•locaven a la línia de sortida per rebre les instruccions dels organitzadors. Abans, però, una volta d’escalfament  per dins el parc de can Rafart de la mà de l'entrenador Uri Galvany, que va servir també per reconèixer el circuit dels més menuts. Tot seguit, es va donar el tret de sortida a la segona edició de la Mini Vilatrail amb la cursa dels més petits, infants de 3 a 5 anys que van haver de córrer 700mts abans de passar per la línia de meta.

MiniVilatrail 2016

MiniVilatrail 2016

Els segons en sortir van ser els més de 75 nens i nenes de 9 a 15 anys que van haver de completar un dels dos circuits més llargs segons l’edat: un de 3,5km i un de 4,8km que van transcórrer per corriols de la zona del torrent Daniel, can Mayolas i els pins de can Silva.

MiniVilatrail 2016

MiniVilatrail 2016

MiniVilatrail 2016

MiniVilatrail 2016


Mentrestant, a can Rafart, van sortir els darrers participants de la cursa, nens i nenes de 6 a 8 anys que van haver de córrer 1,4km per dins el parc.  Tot plegat amenitzats pel so del timbals dels pares i mares de l’escola Francesc Macià i els crits dels centenars de persones que animaven les curses.

El fort xàfec que va arribar a mitja tarda va fer més emocionant l’arribada dels participants de les curses més llargues que no es van espantar per l’aigua i van arribar heroicament i ben xops i enfangats sota l’arc d’arribada.
En acabar els nens i nenes van poder recuperar forces amb un bon berenar ofert per la pastisseria Maria Teresa Planas i Fruites Campins. Tot seguit, el regidor d’Esport Josep Carlos Babot va fer el lliurament dels trofeus als tres primers de cada categoria, però tots els participants van rebre un diploma i una medalla dolça.

Enguany la Mini Vilatrail ha estat organitzada per Sensacions i Via Lleure amb el suport de l’Ajuntament de Vilassar de Dalt, del Consell d’Infància i del Club Fondistes de Vilassar.

Podreu veure més fotos de la cursa a la pàgina de facebook de la Mini Vilatrail.