13 ajuntaments del Maresme participen a les Jornades Gastronòmiques de la Maduixa que prenen el relleu a les del Pèsol en la tasca de promoció de la gastronomia i el turisme de la comarca. El Restaurant Sorli Emocions és el representant vilassarenc en aquesta iniciativa, promoguda pel Consorci de Turisme Costa de Barcelona Maresme.

">

La maduixa, protagonista de la cuina maresmenca aquesta primavera

Última revisió 12-02-2021 15:28
21/04/2016

Maduixa13 ajuntaments del Maresme participen a les Jornades Gastronòmiques de la Maduixa que prenen el relleu a les del Pèsol en la tasca de promoció de la gastronomia i el turisme de la comarca. El Restaurant Sorli Emocions és el representant vilassarenc en aquesta iniciativa, promoguda pel Consorci de Turisme Costa de Barcelona Maresme.

Amb la voluntat de promocionar els productes de proximitat de la comarca i el turisme de qualitat, aquest dimecres 20 d'abril s'han presentat les Jornades Gastronòmiques de la Maduixa del Maresme que prenen el relleu a les del Pèsol. Entre el 22 d'abril i el 29 de maig, restaurants de 13 localitat del Maresme elaboraran menús amb la maduixa com a protagonista. A Vilassar de Dalt, el Restaurant Sorli Emocions proposa un menú amb gambeta vermella a la flama amb saltejat de pèsols i botifarra negre amb gel de la baina i moll cruixent amb pa de pessic exprés de maduixa i tomàquet i tomàquets farcits d'anxova, tot plegat maridat amb un vi Galàctica d'Alella.

A més dels suggeriments gastronòmics, les Jornades de la Maduixa ofereixen propostes culturals als pobles participants com ara la Festa Major dels Sants Màrtirs, la Trobada de Gegants o el Festival Revela't.

En el fulletó editat per a l'ocasió hi podreu trobar tota la informació dels restaurants i municipis participants així com receptes amb les maduixes del Maresme com a protagonistes.