Aquest dimecres s'ha posat en funcionament la deixalleria mòbil a Vilassar de Dalt que dona servei els dimecres al matí a l'aparcament de can Bruguera i, a la tarda, al barri de can Salvet.

">

Es posa en funcionament la deixalleria mòbil a Vilassar

Última revisió 12-02-2021 15:29
28/01/2015

deixalleria mòbilAquest dimecres s'ha posat en funcionament la deixalleria mòbil a Vilassar de Dalt que dona servei els dimecres al matí a l'aparcament de can Bruguera i, a la tarda, al barri de can Salvet.

Tots els dimecres de 9 del matí a 2 del migdia, el servei de deixalleria mòbil s'instal•larà a l'entrada de l'aparcament de can Bruguera coincidint amb el mercat setmanal, i a la tarda, de 4 a 9, estarà a la riera Salvet, davant la plaça Onze de setembre.

La deixalleria mòbil complementa el servei de deixalleria convencional acostant-la als ciutadans que hi podran dipositar aquells petits residus que haurien d'anar a la deixalleria sense que s'hagin de desplaçar.


Materials que es podran portar a la deixalleria mòbil:
Roba i sabates, ferralla, ferralla electrònica i informàtica, cables elèctrics, olis vegetals o de cuina no industrials, olis minerals o de motor (no industrial), dissolvents (no industrials), làmpades fluorescents, radiografies i anàlegs, tòners i cartutxos, telèfons mòbils, petits electrodomèstics, miralls i vidre pla, piles i bateries, aerosols i pintures (no industrials).

Més informació deixalleria: http://www.arcadelmaresme.com