El Museu Arxiu, amb suport de la Diputació de Barcelona, ha instal·lat un panell informatiu a la zona arqueològica de can Boquet per potenciar el valor patrimonial de la zona.

">

Es completa l'àrea arqueològica de can Boquet amb un nou panell informatiu

Última revisió 12-02-2021 15:29
27/01/2015

rètol can boquetEl Museu Arxiu, amb suport de la Diputació de Barcelona, ha instal·lat un panell informatiu a la zona arqueològica de can Boquet per potenciar el valor patrimonial de la zona.

En el marc de les actuacions portades a terme pel Museu Arxiu de Vilassar, s'ha instal•lat un plafó didàctic amb la descripció dels jaciments que engloben la Ruta arqueològica d'aquest municipi. L'actuació complementa la campanya de restauració de les tombes medievals realitzada el mes de novembre passat. El pla es completa amb la senyalització de cada element de la ruta arqueològica amb fites informatives.

rètol can boquet

Aquesta campanya té per objectiu donar a conèixer el patrimoni arqueològic de Vilassar de Dalt i al mateix temps proporcionar unes pautes d'actuació i respecte cap als jaciments arqueològics de Can Boquet, que es veurà reforçat amb la publicació d'un tríptic que s'ha editat des del Parc de la Serralada Litoral i que es difondrà els propers dies.
Les actuacions han estat endegades pel Museu Arxiu Municipal de Vilassar de Dalt i han comptat amb el suport del Parc de la Serralada Litoral i de l'Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural del Departament de Cultura de la Generalitat.