Vilassar de Dalt és una de les 33 localitats catalanes que formen part del “CINC” el cicle de cinema infantil en català. Una iniciativa de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura per fer créixer l'oferta i el consum de cinema infantil en català.

">

Vilassar de Dalt s'adhereix al cicle de cinema infantil en català "CINC"

Última revisió 12-02-2021 15:29
23/01/2015

pobles CINCVilassar de Dalt és una de les 33 localitats catalanes que formen part del “CINC” el cicle de cinema infantil en català. Una iniciativa de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura per fer créixer l'oferta i el consum de cinema infantil en català.


CINCFins el mes de març hi ha tres projeccions programades al teatre La Massa dins el cicle “CINC”. El dia 1 de febrer el teatre projectarà Big Hero 6, el 22 de febrer Paddington i el 22 de març, Stand by me Doraemon.
El “CINC” és una iniciativa de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura amb la col•laboració del Consorci per a la Normalització Lingüística i de diversos ajuntaments, institucions, entitats i cinemes.