La festa de Sant Antoni Abat inaugura un any més l'any festiu a Vilassar de Dalt. Aquest dissabte 17 de gener Vilassar celebra, doncs, una de les seves festes més arrelades amb els Tres tombs i la presència, com és tradicional, de La Principal de la Bisbal.

">

Torna la Festa de Sant Antoni

Última revisió 12-02-2021 15:29
15/01/2015

sant antoni 2015La festa de Sant Antoni Abat inaugura un any més l'any festiu a Vilassar de Dalt. Aquest dissabte 17 de gener Vilassar celebra, doncs, una de les seves festes més arrelades amb els Tres tombs i la presència, com és tradicional, de La Principal de la Bisbal.

Com ja és tradicional, els actes de la Festa de Sant Antoni començaran a les 9 del matí amb la benedicció senzilla dels panets i la repicada de campanes. A dos quarts d'11 del matí la comitiva sortirà de can Lota per dirigir-se cap a l'església on a les 11 del matí se celebrarà l'Ofici Solemne. A dos quarts d'una del migdia les cavalleries es reuniran a can Rafart i a la una s'iniciarà el plat fort de la jornada, els Tres Tombs pels carrers de Vilassar de Dalt. Aquest 2015, Raquel Llobera Fajarnes serà la capitana de bandera, el portant de la bandera serà Xavier Herrero Llobera i les cordonistes, Ruth Llobera Fajarnes i Ivet Llobera Ylla. Els Tres Tombs comptaran amb la participació, també, de la carrossa guarnida de la Comissió amb els tradicionals panets.

Ja a la tarda, el Bar de del Centre Recreatiu l'Aliança (El Casinet) acollirà el Cafè Concert a les 5 de la tarda i tot seguit un concert cantat. Els actes de la festa es tancaran amb un ball de fi de festa a càrrec de la Principal de la Bisbal també al Casinet.

Programa
9:00h. a l'Església Parroquial benedicció senzilla dels panets.
9:30h. Repicada de campanes i salutació a les autoritats.
10:15h. Sortida de Can Lota amb la bandera per dirigir-se església.
11:00h. Ofici Solemne.
12:30h. Reunió de cavalleries a can Rafart.
13:00h. A la plaça de la Vila. Solemne benedicció. Seguidament, els tradicionals Tres Tombs.
17:00h. Cafè Concert Centre Recreatiu l'Aliança (Casinet) a càrrec de l'Orquestra La principal de la Bisbal.
19:30h. Concert Cantat al Centre Recreatiu l'Aliança (Casinet) a càrrec de l'Orquestra La Principal del a Bisbal
22.30h. Ball al Centre Recreatiu l'Aliança (Casinet) a càrrec de l'Orquestra La Principal del a Bisbal