Per tercer any consecutiu l'Ajuntament edita el calendari festiu del municipi amb la voluntat de promocionar de forma unitària totes les activitats culturals i festives que s'organitzen al municipi. El calendari, amb un disseny renovat, es farà arribar a totes les cases durant aquest mes de gener.

">

S'edita el calendari d'activitats festives i culturals de 2015

Última revisió 12-02-2021 15:29
13/01/2015

calendariPer tercer any consecutiu l'Ajuntament edita el calendari festiu del municipi amb la voluntat de promocionar de forma unitària totes les activitats culturals i festives que s'organitzen al municipi. El calendari, amb un disseny renovat, es farà arribar a totes les cases durant aquest mes de gener.

El calendari, editat des del Departament de Comerç i Turisme de l'Ajuntament i amb el suport de la Diputació de Barcelona, l'Associació de Comerciants i el Museu Municipal, vol donar un impuls al comerç local potenciant al màxim totes les activitats que s'organitzen al poble. El document recull de forma gràfica totes aquestes activitats i les sitúa en el temps per tal de donar-les a conèixer dins i fora del poble.