Alumnes de 1r i 2n d'ESO de l'Institut Jaume Almera participen aquesta setmana en unes jornades de natació organitzades per la Regidoria d'Esports i el SEM Can Banús.

">

La Piscina Municipal s'acosta als alumnes de l'Institut Jaume Almera

Última revisió 12-02-2021 15:29
25/02/2016

Piscina INSAlumnes de 1r i 2n d'ESO de l'Institut Jaume Almera participen aquesta setmana en unes jornades de natació organitzades per la Regidoria d'Esports i el SEM Can Banús.

A partir d'una proposta de la Regidoria d'Esports, alumnes de 1r i 2n d'ESO de l'Institut Jaume Almera participen, aquesta setmana, en unes jornades de natació a la Piscina Municipal. Aquesta iniciativa busca acostar la natació als joves d'entre 12-14 anys i conscienciar-los de la importància de la pràctica esportiva per aconseguir uns hàbits saludables i una millor qualitat de vida. Aquesta activitat forma part del conjunt d'accions que s'estan duent a terme per donar a conèixer l'oferta de l'equipament. Entre les activitats destinades als joves, destaca el grup de natació que entrena a la pìscina dos cops per setmana i les jornades esportives aquàtiques municipals amb les piscines de Vilassar de Mar i Mataró.