Després de la vetlla del difunt rei a l’Estrella, una processó va portar el seguici fúnebre fins a la Biblioteca can Manyer on es va poder dir l’últim adéu al Rei Carnestoltes i donar la benvinguda a la Vella Quaresma.

">

L'enterrament del Rei Carnestoltes posa punt i final al Carnaval

Última revisió 12-02-2021 15:29
11/02/2016

enterrament carnestoltesDesprés de la vetlla del difunt rei a l’Estrella, una processó va portar el seguici fúnebre fins a la Biblioteca can Manyer on es va poder dir l’últim adéu al Rei Carnestoltes i donar la benvinguda a la Vella Quaresma.

A les sis de la tarda d’aquest dimecres es va obrir la porta de L’Estrella on s’havia instal•lat la capella ardent del Rei Carnestoltes que ha regnat a Vilassar des de diumenge. Amb la seva mort s’ha posat punt i final a una setmana de festa i disbauxa i el govern de Vilassar ha recuperat la normalitat.

enterrament carnestoltes

enterrament carnestoltes

Una processó fins a la Biblioteca can Manyer va servir de comiat pel Rei Carnestoltes. Un cop allà, es va donar la benvinguda a la Vella Quaresma, creada per Mario Torino i Dolores Herrera, del Col•lectiu d’Artistes, amb un tast de bunyols de vent. I seguint una tradició recuperada aquest 2016 per la Regidoria de Cultura, a partir de demà i durant les properes set setmanes, cada divendres a la tarda, els nens i nenes podran tallar una cama a la Vella Quaresma.

enterrament carnestoltes enterrament carnestoltes

enterrament carnestoltes vella quaresma