L’Ajuntament i l’empresa de serveis Fecsa Endesa estan finalitzant els treballs d’electrificació del polígon Riera de Vilassar (PP12). Això suposarà la retirada, en breu, de les línies aèries i la reobertura dels carrers que actualment estan tallats.

">

L'Ajuntament impulsa el desplegament del polígon industrial

Última revisió 12-02-2021 15:29
11/02/2016

Polígon industrial de VilassarL’Ajuntament i l’empresa de serveis Fecsa Endesa estan finalitzant els treballs d’electrificació del polígon Riera de Vilassar (PP12). Això suposarà la retirada, en breu, de les línies aèries i la reobertura dels carrers que actualment estan tallats.

Les darreres obres d'urbanització del polígon industrial es concentren en finalitzar l’electrificació subterrània i el condicionament dels espais verds. Aquests treballs permetran la retirada de totes les torres i pals elèctrics que actualment hi ha a la zona i que, en alguns casos, són un obstacle per a la circulació de vehicles.  

Polígon industrial de Vilassar

Polígon industrial de Vilassar

A aquests treballs s’hi suma l'inici de les obres d'una nova nau de gairebé 6.000m2 propietat de l’empresa Rutperfil que actualment té la seva seu al camí Elena. Això suposa un gran pas per a la dinamització i comercialització el polígon després de molts anys sense activitat.

Rutperfil, nova empresa al polígon










Foto: Render elaborat per l'empresa constructora Vialser

Aquesta reanimació del polígon es recolza amb la recent ratificació de Vilassar al Projecte de Polígons d'Activitat Econòmica del Maresme (PAE) del qual en formen part 17 municipi més, els Consell Comarcal i diverses entitats empresarials. El projecte pretén atreure nous inversors a la comarca que ajudin a crear llocs de treball. Tot plegat, respon a una de les 22 prioritats que ha establert el nou govern dins el Pla d’Actuació Municipal (PAM).