Alumnes de les tres escoles de Vilassar de Dalt seran espectadors privilegiats de l'assaig de l'Orquestra Arts Symphony Ensemble amb el compositor i pianista Albert Guinovart abans del concert que oferiran diumenge a la tarda al Teatre La Massa i tindran l'oportunitat de conèixer de primera mà el repertori i els musics de l'interpretaran.

">

Les escoles de Vilassar a l'assaig de Guinovart i l'Arts Symphony Ensemble

Última revisió 12-02-2021 15:29
28/01/2016

GuinovartAlumnes de les tres escoles de Vilassar de Dalt seran espectadors privilegiats de l'assaig de l'Orquestra Arts Symphony Ensemble amb el compositor i pianista Albert Guinovart abans del concert que oferiran diumenge a la tarda al Teatre La Massa i tindran l'oportunitat de conèixer de primera mà el repertori i els musics de l'interpretaran.

Aquest divendres 29 de gener les escoles de Vilassar (Francesc Macià, La Nova Immaculada i I.E. Sant Jordi) assistiran a l'assaig obert de l'Orquestra Arts Symphony Ensemble amb el compositor i pianista Albert Guinovart. Guinovart i l'orquestra seran els protagonistes del 4rt concert de la Temporada de Clàssica al Teatre la Massa el diumenge 31 a les 7 de la tarda.