Una setmana d'activitats i moltes novetats serviran per celebrar el Carnaval 2016 a Vilassar de Dalt. Els actes començaran el proper dijous 4 de febrer -Dijous Gras- i s'allargaran fins el Dimecres de cendra, el 10 de febrer.

">

Tot a punt per un Carnaval carregat de novetats

Última revisió 12-02-2021 15:29
27/01/2016

carnaval 2016Una setmana d'activitats i moltes novetats serviran per celebrar el Carnaval 2016 a Vilassar de Dalt. Els actes començaran el proper dijous 4 de febrer -Dijous Gras- i s'allargaran fins el Dimecres de cendra, el 10 de febrer.

Un concurs popular de truites i un taller d'automaquillatge - tot a la Plaça de la Vila - donaran el tret de sortida al Carnaval 2016 a Vilassar de Dalt. Serà el proper dijous 4 de febrer, una jornada que també servirà per donar la benvinguda al Rei Carnestoltes que arribarà aquell mateix vespre. Les activitats prèvies es completaran el dissabte 6 quan la Biblioteca acollirà un laboratori de lectura familiar a càrrec de Sergi Portella. La gran Rua de Carnaval es trasllada aquest any al diumenge al matí. La concentració de comparses i disfresses serà a les 11 del matí a la Plaça de la Tela i la rua començarà a les 11.30h. El recorregut finalitzarà a la Plaça de la Vila on el Rei Carnestoltes farà el seu pregó i es donaran a conèixer els guanyadors del concurs de disfresses. A la tarda, com és tradicional, serà el torn dels més petits amb el Carnaval Infantil al Casinet amb Little Swing. El dimecres 10 de febrer es posarà el punt i final a la gresca amb l'Enterrament de la Sardina. A partir de les 18.00h es podrà visitar la Sala de Vetlla a l'Estrella i tot seguit es farà la processó fins a la Biblioteca can Manyer on es donarà la benvinguda a la Vella Quaresma.   Les inscripcions a les diverses activitats es poden formalitzar a l'OAC fins el 3 de febrer.