El Museu Arxiu de Vilassar de Dalt i Maresme Medieval organitzen el 1r Simposi sobre història, cultura i patrimoni del Maresme medieval que tindrà lloc el proper 2 de juliol.El període d'inscripcions per a participants estarà obert fins el 13 de juny (per presentar comunicacions, fins el 30 d'abril).

">

In maritima, 1r Simposi sobre història, cultura i patrimoni del Maresme Medieval

Última revisió 12-02-2021 15:29
25/01/2016

In maritimaEl Museu Arxiu de Vilassar de Dalt i Maresme Medieval organitzen el 1r Simposi sobre història, cultura i patrimoni del Maresme medieval que tindrà lloc el proper 2 de juliol.El període d'inscripcions per a participants estarà obert fins el 13 de juny (per presentar comunicacions, fins el 30 d'abril).

IN MARITIMA, 1r Simposi sobre història, cultura i patrimoni del Maresme Medieval se celebrarà el dissabte 2 de juliol de 2016 al Museu Arxiu de Vilassar de Dalt. Aquest Simposi, dedicat al S XV, període transcendental en la història del nostre país, neix amb la voluntat de ser un fòrum específic de debat i coneixement sobre el ric patrimoni medieval de la comarca.

Des d'aquesta setmana i fins el 13 de juny ja es poden formalitzar les inscripcions. Per presentar comunicacions ja sigui sobre el tema propi de les jornades o genèriques d’època medieval, centrades totes en la comarca del Maresme, el termini d'inscripció finalitza el 30 d'abril.

La informació detallada la trobareu al tríptic adjunt: