El Catàleg de Gegants Centenaris de Catalunya, editat pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i coordinat per en Lluís Ardèvol, es presentarà el proper dissabte, 23 de gener de 2016, a les 16:30h a la Fàbrica de Creació de la Fabra i Coats de Barcelona en el marc de la mostra Som Cultura Popular.

">

Els gegants vells de Vilassar, al Catàleg de Gegants Centenaris de Catalunya

Última revisió 12-02-2021 15:29
22/01/2016

gegantsEl Catàleg de Gegants Centenaris de Catalunya, editat pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i coordinat per en Lluís Ardèvol, es presentarà el proper dissabte, 23 de gener de 2016, a les 16:30h a la Fàbrica de Creació de la Fabra i Coats de Barcelona en el marc de la mostra Som Cultura Popular.

En Lluís i la Maria, els gegants vells de Vilassar de Dalt formen part del Catàleg de Gegants Centenaris de Catalunya que es presentarà aquest dissabte l'Escenari de la Fàbrica de Creació de la Fabra i Coats (Carrer de Sant Adrià, 20) de Barcelona, en el marc de la mostra Som Cultura Popular.

Aquest treball ha estat editat pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i recull prop d'un centenar de gegants i gegantes que per la seva antiguitat han esdevingut peces patrimonials a nivell nacional. El llibre, fruit del treball d'una desena d'investigadors coordinats per Lluís Ardèvol durant més de dos anys, recull una fitxa tècnica de cadascun d'aquests gegants al llarg de les seves prop de 300 pàgines.