L'entitat bancària BBVA ha concedit una pòlissa de crèdit de fins a un milió d'euros a l'Ajuntament. Una operació cabdal per a la correcte gestió de la tresoreria municipal.

">

L'Ajuntament tanca una operació de tresoreria d'1 milió d'euros amb el BBVA

Última revisió 12-02-2021 15:29
22/01/2016

EurosL'entitat bancària BBVA ha concedit una pòlissa de crèdit de fins a un milió d'euros a l'Ajuntament. Una operació cabdal per a la correcte gestió de la tresoreria municipal.

Aquesta operació permet disposar de la liquiditat necessària per poder pagar a proveïdors dins els períodes establerts i així poder fer front als desfasaments de tresoreria originats per les diferents dates d'ingressos i despeses.
Aquesta és la segona operació amb el BBVA en menys d'un any, després que l'estiu de 'any passat l'Ajuntament signés una altra pòlissa de crèdit que va ser retornada puntualment. Això indica que la situació econòmica municipal s'està reconduint i que les entitats bancàries estan recuperant la confiança en les finances de l'Ajuntament.

En aquest sentit, el diari El País, pública un baròmetre per saber si els ajuntament estalvien o gasten tot el que ingressa. En el cas de Vilassar queda palès que la dinàmica és d'estalvi. 

http://economia.elpais.com/economia/2016/01/02/actualidad/1451764381_396787.html