Aquest divendres 22 de gener, el Museu Arxiu serà la seu de l'audiència pública que ha convocat l'equip de govern per exposar els temes que determinaran l'acció política, econòmica i social al llarg d'aquest any.

">

L'Ajuntament convoca una audiència pública per exposar tres del temes que marcaran l'activitat municipal d'aquest any

Última revisió 12-02-2021 15:29
18/01/2016

audiència reduitAquest divendres 22 de gener, el Museu Arxiu serà la seu de l'audiència pública que ha convocat l'equip de govern per exposar els temes que determinaran l'acció política, econòmica i social al llarg d'aquest any.

L’execució del Pla d’Actuació Municipal, el Pressupost per aquest 2016 i un operació financera amb Bankia que implica una dació en pagament i una quitança que reduirà dràsticament el deute municipal, són els tres temes que exposaran els representants polítics durant l’audiència pública que tindrà lloc divendres 22 de gener a la sala del Museu Arxiu de can Banús.

L’objectiu de la trobada és que  tots els ciutadans i ciutadanes coneguin de primera mà tota la informació de l’actuació de govern prevista per aquest any i, alhora, puguin formular els seus suggeriments, dubtes i opinions.

Podeu consultar el resum del pressupost 2016 en el següent document: