La Piscina de Vilassar de Dalt, la Piscina Municipal de Vilassar de Mar i La Piscina Municipal de Mataró han promogut les Primeres Jornades esportives aquàtiques municipals. La primera de les tres jornades que es duran a terme aquesta temporada es va celebrar dissabte a Mataró.

">

La Piscina Municipal impulsa les Primeres Jornades Esportives Aquàtiques Municipals

Última revisió 12-02-2021 15:29
21/12/2015

Jornades esportivesLa Piscina de Vilassar de Dalt, la Piscina Municipal de Vilassar de Mar i La Piscina Municipal de Mataró han promogut les Primeres Jornades esportives aquàtiques municipals. La primera de les tres jornades que es duran a terme aquesta temporada es va celebrar dissabte a Mataró.

Amb la voluntat de promocionar l'esport entre els joves d'entre 12 i 16 anys, conduint la competitivitat natural respectant les normes i fomentar els habits saludables en aquesta franja d'edat, neixen les Jornades Esportives Aquàtiques Municipals, competicions de natació i waterpolo entre joves de Vilassar de Dalt, Vilassar de Mar i Mataró.

Jornades esportives

Jornades esportives

La Piscina Municipal de Mataró va ser, aquest dissabte, el primer escenari de les Jornades. Sis cursetistes vilassarencs van participar en aquesta primera competició que va començar amb les proves de natació i va acabar amb una part lúdica amb jocs d'aigua i inflables i un aperitiu per a participants, famílies i  monitors.

Jornades esportives

Jornades esportives

Jornades esportives

Jornades esportives

La segona jornada d'aquesta activitats se celebrarà el 19 de març a Vilassar de Mar i la darrera, el 21 de maig a la Piscina Municipal de Vilassar de Dalt.

Jornades esportives Jornades esportives