Ja han començat els treballs de reparació i millora del camí de la Creu de can Boquet a la Roca d'en Toni. L'objecte de l'actuació és millorar l'estabilització del camí i la durabilitat del ferm.

">

En marxa les obres de millora del camí de la Creu de can Boquet a la Roca d'en Toni

Última revisió 12-02-2021 15:29
30/11/2015

treballs millora camí la CreuJa han començat els treballs de reparació i millora del camí de la Creu de can Boquet a la Roca d'en Toni. L'objecte de l'actuació és millorar l'estabilització del camí i la durabilitat del ferm.

Aquesta via presenta com a problemàtica un elevat pendent que sumat al de ser una de les més transitades del Parc requereix de l'aplicació de mesures correctores específiques.
El projecte contempla l'estesa d'una capa de formigó sec compactat - que ha d'aplicar-se en el tram de major desnivell - i una capa de tot-ú en el tram on l'aflorament rocós és més acusat.

Finalment, es millora el drenatge de la pista mitjançant l'ampliació de la cuneta del marge dret aigües avall, i el formigonat de la cuneta esquerra. També es preveu la substitució d'un dels pericons existents per un altre de diàmetre superior.

Aquesta setmana es preveuen talls de 8h a 17h, en què es desviarà el trànsit pel camí de la Font d'en Dirol. Posteriorment, i durant el procés de curat del formigó sec compactat la restricció a la circulació serà permanent, per un període estimat de 3 a 5 dies. Es preveu que els treballs s'allarguin un mes.


Font: Parc Serralada Litoral