Per tal de facilitar l'accés dels usuaris, la Deixalleria Mòbil canvia d'horaris. A partir d'aquest mes de desembre, el primer i tercer dimecres de mes serà durant tot el dia a La Quintana i el segon i quart a can Salvet.

">

La Deixalleria mòbil canvia d'horaris

Última revisió 12-02-2021 15:29
26/11/2015

deixalleriaPer tal de facilitar l'accés dels usuaris, la Deixalleria Mòbil canvia d'horaris. A partir d'aquest mes de desembre, el primer i tercer dimecres de mes serà durant tot el dia a La Quintana i el segon i quart a can Salvet.

A partir del mes de desembre, la deixalleria mòbil canvia d'horaris. Per fer més extensiu l'horari i facilitar l'aportació de residus als usuaris, la deixalleria mòbil restarà tot el dia a la mateixa ubicació amb el següent calendari: 1r i 3r dimecres de mes a La Quintana i 2n i 4t dimecres de mes al Barri de can Salvet. El 5è dimecres dels mesos que en tinguin cinc, la deixalleria mòbil restarà a La Quintana per tal de no fer complicada la reserva de l'espai que ocupa.

Aquest dissabte, 28 de novembre, l'AAVV de Can Salvet i l'Àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament de Vilassar de Dalt realitzaran una acció conjunta de divulgació i sensibilització per informar dels canvis i de la utilització de la deixalleria, els seus avantatges i els residus que s'hi poden dur.

Els usuaris de la deixalleria poden gaudir, a més, de bonificacions a la taxa d'escombraries. En gaudiran tots aquells usuaris que durant l'any natural anterior hagin utilitzat la deixalleria municipal mancomunada presentant la tarja facilitada a tal efecte. Per a l'aplicació de la bonificació, el concessionari del servei de deixalleria facilitarà a l'Ajuntament, durant el mes de gener de cada any, una relació de tots els ciutadans de Vilassar de Dalt que hagin utilitzat el servei, amb indicació del nombre d'utilitzacions efectuades durant l'any anterior.

Les bonificacions a aplicar, sobre la quota tributària de la taxa, seran les següents:
De 0 a 2 utilitzacions anuals .......................... 0%
De 3 a 6 utilitzacions anuals .......................... 5%
De 7 a 10 utilitzacions anuals ...................... 10%
D'11 a 14 utilitzacions anuals ...................... 15%
A partir de 15 utilitzacions anuals ................ 20%

Totes les targetes van ser dipositades a les bústies dels seus usuaris. Tot i això, si l'heu perduda o no l'heu rebut, podeu adreçar-vos als Serveis Tècnics municipals, al Camí de Mataró número 10 (edifici Can Robinat) i fer una sol•licitud deixant el vostre nom, el vostre número de telèfon, l'adreça del vostre domicili i especificant si sou un particular o un comerç. En pocs dies ens posarem en contacte amb vosaltres perquè la vingueu a buscar.

Trobareu més informació sobre la deixalleria La SUÏSSA clicant aquí.