Sota el lema "El Vilassar que tu decideixes", l'Ajuntament ha iniciat aquest procés partint d’un document inicial que s’ha d’acabar de definir amb les aportacions de tècnics, polítics, ciutadania i entitats abans de ser aprovat definitivament pel Ple Municipal.

">

L'Ajuntament engega un procés de participació per l'elaboració del Pla d'Actuació Municipal

Última revisió 12-02-2021 15:30
14/10/2015

participació PAMSota el lema "El Vilassar que tu decideixes", l'Ajuntament ha iniciat aquest procés partint d’un document inicial que s’ha d’acabar de definir amb les aportacions de tècnics, polítics, ciutadania i entitats abans de ser aprovat definitivament pel Ple Municipal.

En el primer ple ordinari del mandat 2015-2019 del passat juliol es va aprovar inicialment l’avantprojecte de Pla d’Actuació Municipal. Aquest avantprojecte estableix un seguit d’objectius d’actuació municipal per als propers quatre anys. Partint de la base que és un document inicial elaborat com a proposta, s’inicia ara un procés de participació que comprendrà els àmbits polític, tècnic, veïnal, associatiu i ciutadà. La voluntat és arribar a finals de 2015 amb un projecte definitiu de PAM que pugui ser aprovat en el Ple de desembre i que contingui una memòria descriptiva dels debats, de manera que s’expliquin les modificacions del document inicial, siguin noves aportacions, rectificacions, calendaritzacions o bé la justificació raonada del perquè no és possible incloure determinades propostes rebudes.
L’objectiu és elaborar un full de ruta municipal el més consensuat i conegut possible. I, també, que sigui avaluable per tal que mesurem el grau de realització de les propostes el 2019, un cop esgotat l’actual mandat municipal.

reunió de PAM amb tècnics municipalsEl procés de participació ja s’ha posat en marxa amb les aportacions i esmenes dels tècnics municipals. En les properes setmanes s’han programat un seguit de trobades veïnals en diferents sectors del poble, que seran obertes a tothom que hi vulgui participar. En aquest sentit s’han obert diferents vies per poder participar en el procés com és un formulari en paper que es repartirà porta a porta, una adreça de correu plagovern@vilassar.cat i un espai al web municipal amb tota la informació i un formulari per enviar propostes.





Calendari de trobades:

Dimarts 3 de novembre a les 19h:
Barri de la Galbanya-Sant Pere, Can Roura i Sant Sebastià.
Lloc: Casal Amics de la Gent Gran i Pensionistes.

Dimarts 10 de novembre a les 19h:
Nord i centre de la vila.
Lloc: Museu Arxiu de can Banús.

Dijous 12 de novembre a les 19h:
Santa Maria, La Cisa, Les Oliveres i La Granja.
Lloc: Gimnàs de l'escola Francesc Macià.

Dimarts 17 de novembre a les 19h:
La Fornaca i Sant Sebastià.
Lloc: Sala Polivalent de can Rafart.

Dimarts 24 de novembre a les 19h:
Barri del Pi i Can Salvet.
Lloc: Edifici de La Tela.

Divendres 27 de novembre a les 18h:
Entitats i associacions
Lloc: Les Escoles, espai cívic - Can Pons.