ANC, Ã’mnium i AMI- han convocat per als dies 13 i 15 actes de suport als imputats per la consulta alternativa del 9-N, el president Artur Mas i dues conselleres.

">

L'Ajuntament de Vilassar de Dalt se suma a l'acte de suport als imputats pel 9N

Última revisió 12-02-2021 15:30
09/10/2015

Les principals entitats sobiranistes -ANC, Òmnium i AMI- han convocat per als dies 13 i 15 actes de suport als imputats per la consulta alternativa del 9-N, el president Artur Mas i dues conselleres.

Cartell suport imputats 9nEl proper 15 d'octubre han convocat als electes del món local per donar suport als imputats que han de declarar davant del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.
La concentració tindrà lloc a les 9 del matí al Monument a Lluís Companys (davant l'Arc de Triomf), per tot seguit fer una ofrena floral amb motiu del 75è aniversari de l'afusellament del president Companys. A continuació, tots els electes es concentraran davant del Tribunal Superior de Justícia per donar suport al president de la Generalitat, Artur Mas. L’objectiu és visibilitzar el suport del món local amb el dret a decidir.

D’altra banda, i per donar veu també al territori us proposem de fer una concentració el dia 13 d’octubre a les places de la vila de cada població, a les 19.30h. on podeu llegir el manifest que ha estat redactat pel Pacte Nacional pel Dret a Decidir (PNDD).