Aquest cap de setmana arrenca, al teatre La Massa, la primera temporada de música clàssica. Un cicle que s’allargarà fins el 20 de març del 2016 amb cinc concerts programats per a la ocasió i protagonitzats per l’orquestra Arts Simphony Ensemble.

">

Engega la I Temporada de Clàssica a La Massa

Última revisió 12-02-2021 15:30
02/10/2015

cartell 1r concert clàssicaAquest cap de setmana arrenca, al teatre La Massa, la primera temporada de música clàssica. Un cicle que s’allargarà fins el 20 de març del 2016 amb cinc concerts programats per a la ocasió i protagonitzats per l’orquestra Arts Simphony Ensemble.

Directors i solistes de renom passaran per l'escenari de La Massa al llarg del primer cicle de música clàssica que organitza el teatre vilassarenc. El director Mihnea Ignat i el solista de trompa Juan Manuel Gómez encetaran el cicle, aquest diumenge 4 d'octubre, amb un concert on sonaran obres de Haydn, Schubert i Mozart.

El 8 de novembre, el repertori se centrarà en obres de Vivaldi i Txaikovski de la mà del director-solista i violí Christian Chivu. El tercer dels concerts coincidirà amb el Cap d'Any. L'1 de gener de 2016, el director Manel Valdivieso farà sonar obres de Txaikovski, Dvorák, Brahms i Strauss. I encarant la recta final del cicle, el 31 de gener, tindrà lloc el quart dels concerts dirigit per Jordi Bernàcer i Albert Guinovart com a solista i piano. Junts interpretarant peces de Beethoven, Mendelssohn i Mozart. Finalment, el director Ladislau Pietro Horvath posarà el punt final a la temporada de clàssica el dia 20 de març amb obres de Haydn, Elgar i Mozart.

Tota la informació i venda d'entrades a www.teatrelamassa.cat.