Aquest dimarts al migdia, l'Ajuntament de Vilassar de Dalt i l'associació Petits i Grans han signat un conveni de col·laboració en l'àmbit de l'educació i la criança com a principals vies per aconseguir el benestar emocional de les persones. Entre altres aspectes, el conveni contempla la cessió d'un espai i una partida del pressupost municipal destinada a l'associació.

">

L'Ajuntament i l'Associació Petits i Grans signen un conveni de col·laboració

Última revisió 12-02-2021 15:30
23/09/2015

conveni petits i gransAquest dimarts al migdia, l'Ajuntament de Vilassar de Dalt i l'associació Petits i Grans han signat un conveni de col·laboració en l'àmbit de l'educació i la criança com a principals vies per aconseguir el benestar emocional de les persones. Entre altres aspectes, el conveni contempla la cessió d'un espai i una partida del pressupost municipal destinada a l'associació.

Una representació de l'Associació Petits i Grans formada per pares i mares i infants, i l'alcalde de Vilassar de Dalt, Xavier Godàs, van signar aquest dimarts un nou conveni. Amb l'objectiu d'establir un règin de col·laboració entre l'Ajuntament i Petits i Grans, s'ha signat un conveni amb una vigència de 10 anys que estableix la cessió d'un espai a l'edifici de La Tela i una partida del pressupost municipal de 1.000 que gestionarà l'associació. L'espai, al qual s'hi han de fer algunes reformes, obrirà les seves portes abans d'acabar l'any i acollirà les activitats que organitza Petits i Grans.

Conveni petits i grans

Conveni petits i grans

Nascuda a principis de l'any 2014, l'Associació Petits i Grans té com a objectius la dinamització social i l'acció comunitària a través d'activitats que fomentin la relació entre les persones i en especial entre les famílies del poble, l'organització d'activitats que potenciin el desenvolupament integral de les persones, fomentar la solidaritat social i la transmissió de valors com la cooperació, el respecte a la diversitat i la cultura de la pau i esdevenir un espai singular, conegut per tothom i punt de trobada de les famílies del poble.

L'Ajuntament, conscient de la importància de l'educació integral dels infants com a eina de progrés, convivència i integració social, reconeix la tasca de l'entitat i veient la seva trajectòria veu la necessitat que tingui un espai propi per al seu desenvolupament com a activitat que reforça els objectius del propi Projecte Educatiu del Poble, Vilassar Educa.