El passat mes d’agost van començar les obres de condicionament i reparació de l’interior de la nau vella de can Manyer i a partir de la setmana vinent els treballs es traslladaran a l’exterior de l’edifici. Aquest dimecres, l'alcalde, Xavier Godàs i el regidor d'Espai Públic, Pau Morales, acompanyats del tècnic municipal que segueix els treballs, han visitat personalment l'edifici per seguir-ne l'evolució.

">

Continuen els treballs de recuperació de la nau vella de can Manyer

Última revisió 12-02-2021 15:30
10/09/2015

Nau vella can Manyer - Visita d'obresEl passat mes d’agost van començar les obres de condicionament i reparació de l’interior de la nau vella de can Manyer i a partir de la setmana vinent els treballs es traslladaran a l’exterior de l’edifici. Aquest dimecres, l'alcalde, Xavier Godàs i el regidor d'Espai Públic, Pau Morales, acompanyats del tècnic municipal que segueix els treballs, han visitat personalment l'edifici per seguir-ne l'evolució.

Amb el doble objectiu de recuperar l’edifici i de contribuir en la regeneració física de l’entorn urbà on es localitza, la setmana vinent es posen en marxa un seguit d’intervencions que afectaran l’exterior de la nau vella. En aquesta nova fase es substituirà el tapiat de finestres per fusteria nova, es reparà el revestiment de façana, s’instal•laran canals i baixants per a la recollida d’aigües pluvials i, per últim, es farà un nou accés a la façana principal ubicada a la plaça Miquel Martí i Pol.

Nau vella can Manyer - Visita d'obres

Nau vella can Manyer - Visita d'obres

I pel que fa a l’interior de l’edifici continuen els treballs de sanejat i reparació de les superfícies de les voltes i d’alguns elements estructurals.
Aquesta actuació, que es preveu que estigui enllestida a finals de novembre, té un pressupost de 224.181 € i està finançada per la Diputació de Barcelona amb una aportació de 216.475’95 €.