L'Ajuntament de Vilassar de Dalt ha rebut aquesta setmana les visites de Mònica Palacín, Vicepresidenta primera del Consell Comarcal del Maresme i de Damià del Clot, alcalde de Vilassar de Mar, dins d'una ronda de primers contactes amb diverses institucions.

">

L'Ajuntament rep les visites de Mònica Palacín i Damià del Clot

Última revisió 12-02-2021 15:30
04/09/2015

Mònica PalacínL'Ajuntament de Vilassar de Dalt ha rebut aquesta setmana les visites de Mònica Palacín, Vicepresidenta primera del Consell Comarcal del Maresme i de Damià del Clot, alcalde de Vilassar de Mar, dins d'una ronda de primers contactes amb diverses institucions.

Aquest dijous 3 de setembre va visitar l'Ajuntament de Vilassar de Dalt la Vicepresidenta primera del Consell Comarcal del Maresme, Mònica Palacín en un primer contacte amb el nou govern municipal sorgit de les eleccions del passat mes de maig. L'alaclde, Xavier Godàs i el regidor Pau Morales van rebre la consellera amb qui van tractar sobre l'impuls al Consell d'Alcaldes així com de la possibilitat d'ampliar la col·laboració amb el Consell Comarcal impulsant més accions conjuntes amb les poblacions del Baix Maresme sobretot relacionades amb temes de turisme, patrimoni i territori.

Mònica Palacín

Vilassar de Mar

El mateix dijous, l'alcalde de Vilassar de Mar, Damià del Clot acompanyat del regidor d'Hisenda i Ensenyament, Josep Solé també van ser rebuts per l'alcalde, Xavier Godàs i el regidor Pau Morales. Aquesta trobada va representar una primera presa de contacte amb el nou govern de Vilassar de Mar i una possibilitat de compartir situacions de les dues viles amb punts en comú. Així mateix, la trobada va servir per explorar la possibilitat de tirar endavant polítiques conjuntes en aspectes com el desenvolupament dels polígons industrials.