El passat dissabte 22 d'agost, en el marc de la Festa Major de Sant Genís, es va inaugurar el nou circuit d'aprenentatge per infants impulsat per l'equip d'educació viària de la Policia Local i la col•laboració d’algunes grans empreses de Vilassar.  

">

S'inaugura el nou circuit d'educació viària Vilacity

Última revisió 12-02-2021 15:30
23/08/2015

Inauguració circuit VilacityEl passat dissabte 22 d'agost, en el marc de la Festa Major de Sant Genís, es va inaugurar el nou circuit d'aprenentatge per infants impulsat per l'equip d'educació viària de la Policia Local i la col•laboració d’algunes grans empreses de Vilassar.  

Una cercavila de bicicletes i patinets encapçalada pels grallers i els capgrossos de Vilassar i conduïda per la Policia Local va servir de tret de sortida per inaugurar el nou circuit d'educació viària que s'ha batejat amb el nom de "Vilacity".

Inauguració circuit Vilacity

Inauguració circuit Vilacity

L'alcalde, Xavier Godàs, acompanyat del regidor de Seguretat i Mobilitat Josep Carlos Babot i de l'equip de la Policia que ha impulsat el projecte van fer la inauguració oficial del nou espai enmig de l'expectació dels més petits que esperaven impacients poder rodar pel nou circuit. 

Inauguració circuit Vilacity

Inauguració circuit Vilacity

Inauguració circuit VilacityInauguració circuit Vilacity


El nou espai es troba a la nau que ha cedit gratuïtament l'autoescola Grup dins les seves instal•lacions. Gràcies a aquesta cessió, els alumnes des les escoles de Vilassar poden aprendre educació viària en un circuit que disposa tant de senyalització horitzontal com vertical. L'objectiu és que els més petits coneguin els conceptes bàsics i treballin les actituds per ser vianants, passatgers i conductors responsables dels diversos mitjans de transport.

L'acte festiu va comptar amb una xocolatada popular i un aperitiu.