El proper 23 d’agost engegarà oficialment la Festa Major dels Sants Genís 2015. Amb la voluntat de concentrar les principals activitats i aprofitar al màxim el cap de setmana, aquest any s’inicia la festa un dia abans i finalitzarà el dia 26.

">

La Festa Major dels Sants Genís, a punt!

Última revisió 12-02-2021 15:30
05/08/2015

Sants Genís 2015El proper 23 d’agost engegarà oficialment la Festa Major dels Sants Genís 2015. Amb la voluntat de concentrar les principals activitats i aprofitar al màxim el cap de setmana, aquest any s’inicia la festa un dia abans i finalitzarà el dia 26.

El pregó a càrrec, aquest any, de la secretària de l'alcalde Marta Llongueras que es jubila aquest setembre, donarà el tret de sortida oficial a la Festa Major. Una Festa Major, la primera del nou govern municipal, que ja presenta novetats. La primera que es podrà veure serà el pregonet que, llegit per un nen o nena del municipi, vol fer partícips els més petits d'aquest acte tan tradicional de la Festa. El mateix diumenge 23 al vespre se servirà el tradicional Pa amb tomàquet a Plaça.

Durant els quatre dies de la festa, la Plaça de la Vila serà l'escenari principal d'àpats populars, concerts i activitats familiars que, tot i això, aquest any amplien el ventall d'espais amb actes al carrer del Casal o els Jardins d'Anton Feliu. No hi faltaran actes tan arrelats com el Tastet d'Estiu o el Correfoc ni la part més festiva amb els concerts o la Sindriada. Aquest any, a més, s'incorporen noves propostes com el Circ a les golfes a can Rafart, el Ioga en família o BrossArt. Com és habitual, la sardinada i la Cantada d'havaneres tancaran la festa el dia 26 al vespre. 

Com a prèvia, els dies 21 i 22 d'agost el Parc de can Rafar acollirà la X edició de les Vilabarraques, una iniciativa de les entitats joves del municipi que programen dos dies de concerts a l'aire lliure especialment adreçats al jovent.

Podel llegir el programa complet clicant aquí.