Ara que ja es prepara la digitalització de l'arxiu muninipal, l'Ajuntament va voler retre un homenatge a la que ha estat l'arxivera municipal durant 45 anys. L'entrega del Drac Alat a l'Hermínia Rafanell va servir també com a obertura del IV Festival Medieval Vilazari 978 que tindrà el seu plat fort aquest proper cap de setmana.

">

El Vilazari obre amb l'homenatge a Hermínia Rafanell

Última revisió 12-02-2021 15:31
29/06/2015

HermíniaAra que ja es prepara la digitalització de l'arxiu muninipal, l'Ajuntament va voler retre un homenatge a la que ha estat l'arxivera municipal durant 45 anys. L'entrega del Drac Alat a l'Hermínia Rafanell va servir també com a obertura del IV Festival Medieval Vilazari 978 que tindrà el seu plat fort aquest proper cap de setmana.

L'acte que va tenir lloc al Museu Municipal, futura seu de l'Arxiu, va començar amb una breu presentació del regidor Benet Oliva que va reconèixer la tasca de l'Hermínia Rafanell al capdavant de l'arxiu durant més de quatre dècades. Enric Ortega i Josep Samón també van intervenir en l'homenatge oferint perfils més personals de la protagonista de l'esdeveniment (que podeu llegir al final de la notícia). L'alcalde, Xavier Godàs va ser qui va fer entrega del Drac Alat a l'arxivera que es va mostrar emocionada pel reconeixement.

Hermínia Enric Ortega

Josep Samón Hermínia

Agraïda per l'homenatge, l'Hermínia Rafanell ha fet arribar aquestes paraules a l'Ajuntament: “Moltes gràcies: 45 anys són anys!!! Però no m’ho sembla perquè m’ho he passat molt bé. Per tant molt agraïda per aquest obsequi tan bonic i per haver pensat en mi... una vegada més, gràcies !!!”

L'acte d'aquest divendres també va servir per presentar oficialment la quarta edició del Festival Vilazari 978 que ja fa dies que batega amb les visites guiades al Castell de Vilassar i que esclatarà del tot aquest cap de setmana al Parc de can Rafart. La regidora de cultura Paula Lloret va desgranar els detalls del programa just abans de concloure l'acte amb un petit aperitiu al pati del Museu.

Paula Lloret Pati del museu

Perfils de l'Hermínia Rafanell fets per Enric Ortega i Josep Samón