Segons el conveni rubricat, l'Ajuntament compta amb el suport econòmic d’Illa Fantasia per promocionar el Vilazari 978 que se celebrarà a Vilassar del 26 de juny a l 5 de juliol. L'acord l'han signat l'alcalde, Xavier Godàs i Joan Cama en representació d'Illa Fantasia.

">

L'Ajuntament i Illa Fantasia signen un conveni de col•laboració per a la promoció del Festival Vilazari 978

Última revisió 12-02-2021 15:31
16/06/2015

Signatura conveni Illa FantasiaSegons el conveni rubricat, l'Ajuntament compta amb el suport econòmic d’Illa Fantasia per promocionar el Vilazari 978 que se celebrarà a Vilassar del 26 de juny a l 5 de juliol. L'acord l'han signat l'alcalde, Xavier Godàs i Joan Cama en representació d'Illa Fantasia.

El conveni estableix que Illa Fantasia finançarà la publicitat conjunta dels actes que es programen durant el Festival Vilazari fins a un màxim de 3.000€. Per la seva banda, l'Ajuntament oferirà als usuaris del servei de visites guiades del Castell de Vilassar la possibilitat opcional de completar la ruta amb una entrada al parc aquàtic amb un descompte del 50%. L'acord conclou amb el compromís que Illa Fantasia farà ús de la Borsa de Treball de l'Ajuntament per seleccionar el personal per la temporada d'estiu segons les seves necessitats.