L'Ajuntament de Vilassar de Dalt lamenta profundament la mort de la vilassarenca Roser Palau, víctima del terratrèmol que va afectar el Nepal el passat 25 d'abril. Palau es trobava de viatge al país asiàtic practicant senderisme a la regió de Langtang. El consistori es posa a disposició de la família per tot el que pugui necessitar.

">

Troben el cos de la vilassarenca Roser Palau, desapareguda al terratrèmol del Nepal

Última revisió 12-02-2021 15:31
05/05/2015

crespóL'Ajuntament de Vilassar de Dalt lamenta profundament la mort de la vilassarenca Roser Palau, víctima del terratrèmol que va afectar el Nepal el passat 25 d'abril. Palau es trobava de viatge al país asiàtic practicant senderisme a la regió de Langtang. El consistori es posa a disposició de la família per tot el que pugui necessitar.

Roser Palau tenia 37 anys i havia anat al Nepal a practicar el senderisme a la regió de Langtang, un indret molt apreciat per als amants d'aquest esport que atrau cada any turistes d'arreu del món. El passat 25 d'abril la vilassarenca es va veure atrapada per una allau de gel, pedres i fang.

La família no havia sabut res de la noia des del dia del terratrèmol i es va posar en contacte amb les autoritats espanyoles que, segons va explicar la mare de la víctima en una entrevista a Catalunya Ràdio, en un primer moment els van assegurar que estava localitzada i bé. Aquest dimarts, un cop s'ha confirmat que s'havia localitzat el cos d'una dona espanyola, fonts pròximes a la família han confirmat que es tracta de l'excursionista catalana Roser Palau.

La repatriació del cos es farà tan aviat com sigui possible, segons ha afirmat el ministre José Manuel García-Margallo en un comunicat.

L'Ajuntament de Vilassar lamenta la mort de la Roser Palau i es posa a disposició de la família per tot el que pugui necessitar en aquests moments tan durs.