El passat dijous 30 d'abril es va constatar, un any més, que l’arrossada popular és un dels actes més participatius de la Festa Major amb més d’un miler de persones al parc de can Rafart. A la tarda, els més petits van gaudir de l'animació del grup La Tresca i la Verdesca.  

">

L'arrossada popular i l'espectacle infantil van omplir la diada del 30 d'abril

Última revisió 12-02-2021 15:31
04/05/2015

ArrossadaEl passat dijous 30 d'abril es va constatar, un any més, que l’arrossada popular és un dels actes més participatius de la Festa Major amb més d’un miler de persones al parc de can Rafart. A la tarda, els més petits van gaudir de l'animació del grup La Tresca i la Verdesca.  

Any rere any, la festa de l’arròs reuneix més d’un miler de persones a can Rafart per gaudir de la gran paella elaborada pel cuiner, Joan Mestres, amb els suport d’amics, voluntaris i autoritats locals. Amb 150 quilos d'arròs a banda d'altres ingredients com pollastre, conill, sèpia, calamar o pebrot, la paella està feta i pensada per a 1.500 comensals que van poder gaudir d'un plat d'arròs amb beguda i postres per un preu de tres euros que es van destinar a Càritas Vilassar.

Arrossada

Arrossada

Arrossada

Arrossada

A la tarda, va ser el torn dels més petits amb l’animació de la Tresca i la Verdesca que van presentar l’espectacle “A quin preu va la mel?”. Al llarg d’una hora petits i gran van participar dels jocs i les cançons que van acabar amb una plaça del teatre plena de confeti.

La tresca i la verdesca

La tresca i la verdesca