L'skate, els graffitis i el hip hop van ser els protagonistes del primer Urban Fest que es va celebrar aquest dimecres 29 d'abril a l'Espai Cívic Les Escoles. Durant tot el dia els participants van poder conèixer de primera ma tots aquests elements de la cultura urbana.  

">

La cultura urbana arriba a Vilassar amb el primer Urban Fest

Última revisió 12-02-2021 15:31
30/04/2015

urbanFestL'skate, els graffitis i el hip hop van ser els protagonistes del primer Urban Fest que es va celebrar aquest dimecres 29 d'abril a l'Espai Cívic Les Escoles. Durant tot el dia els participants van poder conèixer de primera ma tots aquests elements de la cultura urbana.  

UrbanFestLa jornada va començar amb una exhibició i taller d'skate a l'Skate Park a càrrec de l'Associació Carving's i va seguir amb un taller de beatbox i hip hop. Després de dinar, les activitats van continuar amb una exhibició de dansa aèria, la mostra dels resultats del taller de beatbox i música. Durant tot el dia, a més, es va poder veure una mostra de graffiti a càrrec de David Abrodos.


Aquest projecte es va tirar endavant amb la voluntat d'impulsar la cultura entre els joves i l'activació laboral de l'associació CMD ATTACK.CAT, organitzadora de l'esdeveniment, ja que es van contractar exalumnes del curs de tècnics escènics de sonorització.

UrbanFest UrbanFest