Diumenge 19 d’abril es va disputar a Vilassar de Dalt la tercera edició del Vilatrail, batent rècords de participació, de voluntariat i de patrocinadors. La cursa de muntanya organitzada pel CE Fondistes comptava amb recorregut de 20,6km i un desnivell acumulat de 2.600m.

">

600 persones gaudeixen de la tercera edició de la cursa Vilatrail

Última revisió 12-02-2021 15:32
20/04/2015

vilatrailDiumenge 19 d’abril es va disputar a Vilassar de Dalt la tercera edició del Vilatrail, batent rècords de participació, de voluntariat i de patrocinadors. La cursa de muntanya organitzada pel CE Fondistes comptava amb recorregut de 20,6km i un desnivell acumulat de 2.600m.

A les 9 del matí, l'alcalde, Xavier Godàs, i la regidora d'Esports, Imma Ninet, van donar el tret de sortida als 600 participants reunits a la plaça de la Vila que esperaven impacients la nnova edició del Vilatrail. Una cursa que ha destacat, un any més, per la important implicació d'empreses i comerços col•laboradors, pel gran desplegament de voluntaris distribuïts al llarg de tot el recorregut i per una organització immillorable que està posicionant la prova en un lloc destacat del calendari de curses de muntanya.

vilatrail

vilatrail

David González (Club Running Vigía) va ser el guanyador de la cursa amb un temps de 01:44:34, seguit de Pere Lopez (Fondistes Blanes) que la va fer amb 01:44:45 i completant el podi, el vilassarenc Uri Galvany (Sensacions Running Team) amb un temps de 01:48:31.
En dones, va revalidar el títol la teianenca, Núria Villegas (CE Teià) amb un temps de 02:03:24, seguida de Marta Noe que la va completar amb 02:19:14 i Míriam Miras, en tercer lloc amb un temps de 02:20:39.  

El CE Fondites van aprofitar el llirament de trofeus per agrair el suport que han rebut de l'Ajuntament i, especialment de la regidora d'Esports, Imma Ninet que deixarà la regidoria en les properes eleccions.

podium masculí

podium femeníEls fondistes regalen un ram a la Imma Ninet

Guanyadors Vilatrail 2015

A l'arribada a plaça, tots els participants van ser aclamats per amics i familiars i per la percussió de les Atabalades de Premià de Mar que van acompanyar els corredors un l'esforç final del Vilatrail 2015. Un cop a plaça tots va tenir la seva recompensa personal de superació, però també se'ls va obsequiar amb la bossa del corredor i un esmorzar gentilesa de l'Associació Vilassar de Dalt Contra el Càncer, entitat a la qual es destinarà la recaptació que s'hagi fet de la cursa.

vilatrail

vilatrail

Voluntaris

Podeu consultar la classificació de la cursa aquí.  

Fotos de la cursa.