Fotoperiodista del The New York Times i guardonat amb el premi World Press Photo 2012, Samuel Aranda serà al Museu Arxiu de Vilassar de Dalt el proper 10 d'abril presentant l'exposició que es pot veure al mateix espai fins el 17 de maig.

">

El fotoperiodista Samuel Aranda visita Vilassar de Dalt

Última revisió 12-02-2021 15:32
07/04/2015

samuel aranda conferènciaFotoperiodista del The New York Times i guardonat amb el premi World Press Photo 2012, Samuel Aranda serà al Museu Arxiu de Vilassar de Dalt el proper 10 d'abril presentant l'exposició que es pot veure al mateix espai fins el 17 de maig.

Nascut a Santa Coloma de Gramenet el 1979, Samuel Aranda és fotògraf de The New York Times i el 2012 va obtenir el Premi World Press Photo. Ha treballat per a diversos mitjans de comunicació internacionals com Time, Stern i AFP, entre d’altres. La seva obra s’ha pogut veure a l’Institut Cervantes de Nova York, el Visa Pour l’Image, la Fundació Telefònica a Xile, el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB), el Palau de Villa Suso (Vitòria) i, ara, a La Virreina, Centre de la Imatge (Barcelona), entre altres espais. Ha retratat la Primavera Àrab, la crisi a Espanya, la tragèdia de la immigració irregular a Europa i els conflictes a l’Iraq, entre Palestina i Israel, el Líban o Líbia, entre altres temes. Actualment resideix a Catalunya.

Amb la seva conferència 'Fotografia documental avui' del proper 10 d'abril es complementa l'exposició 'Samuel Aranda, la primavera àrab' que es pot veure al Museu Arxiu Municipal fins el 17 de maig.

Dades de l'acte
Conferència: 'Fotografia documental avui' a càrrec del fotoperiodista Samuel Aranda
Data: 10 d'abril de 2015
Hora: 20.00h
Lloc: Museu Arxiu Municipal de Vilassar de Dalt