La commemoració del Dia Mundial del Teatre va servir, aquest divendres, per obrir el nou Espai Polivalent L'Estrella, el renovat Mercat del Carme que servirà, a partir d'ara, per acollir activitats socials i culturals.

">

Vilassar celebra el Dia Mundial del Teatre al renovat Mercat del Carme

Última revisió 12-02-2021 15:32
01/04/2015

dia teatreLa commemoració del Dia Mundial del Teatre va servir, aquest divendres, per obrir el nou Espai Polivalent L'Estrella, el renovat Mercat del Carme que servirà, a partir d'ara, per acollir activitats socials i culturals.

dia teatreEls alumnes i professors de l'Aula de Teatre van ser els encarregats de l'acte que va consistir en la lecturadel manifest internacional del Dia Mundial del Teatre escrit, aquest any, pel director polac Krzysztof Warlikowski. A més a més, els membres de Contagiar-T van llegir el seu propi manifest, posant de manifest la importància del Teatre com a mirall i punt de reflexió i creixement de la nostra societat.

Aquest acte va donar, a més, el tret de sortida a un nou equipament polivalent de la vila, l'Espai L'Estrella que reconverteix l'antic Mercat del Carme en un espai que podrà acollir activitats socials i culturals.
Podeu llegir el manifest clicant aquí.