La Diputació de Barcelona ha atorgat un total de 216.000 euros  que es destinaran a la restauració exterior i a l’adequació interior de la nau vella de can Manyer que en un futur acollirà el Museu Tèxtil de Vilassar.

">

L'Ajuntament aconsegueix una subvenció de més de 200 mil euros per a la rehabilitació de la nau vella de can Manyer

Última revisió 12-02-2021 15:32
16/03/2015

Maquinària nau vella can ManyerLa Diputació de Barcelona ha atorgat un total de 216.000 euros  que es destinaran a la restauració exterior i a l’adequació interior de la nau vella de can Manyer que en un futur acollirà el Museu Tèxtil de Vilassar.

Actualment la nau alberga un bon nombre de maquinària tèxtil recopilada des de fa molts anys i que, un grup renovat de treball, s’està encarregant de netejar i posar al dia per a la seva exhibició. Aquest mateix grup de persones són les que estan vetllant per mantenir les màquines aïllades de la pols i la brutícia tota gràcies a la donació desinteressada de 500 quilos de plàstics que ha fet l'empresa Presyntex.

El projecte de condicionament també ha de servir per ressaltar les voltes de la fàbrica realitzades amb la tècnica Guastavino.

Maquinària nau vella can Manyer

Maquinària nau vella can Manyer