El Museu acull una xerrada sobre les obligacions fiscals de les entitats

Última revisió 12-02-2021 15:32
17/02/2015

Aquest dimecres 18 de febrer, a les 8 del vespre, els Museu Arxiu acull una conferència de fiscalitat adreçada a entitats.

Cartell fiscalitat entitats

A finals del 2014 hi ha hagut diverses lleis que afecten la gestió de totes les entitats sense excepció. A la xerrada s’informarà de les obligacions fiscals que té una entitat a partir del 2015, així com les pendents del 2014.

- Obligacions fiscals:

NIF i declaració censal
IAE
IVA
Impost de Societats

-Obligacions comptables:

Implicacions 2015
Altres obligacions (347, 182, IRPF…)
Beneficis fiscals Llei 49/2002 (llei de mecenatge)

- Altres novetats 2015

Llei de Prevenció de Blanqueig de Capitals
Llei Transparència

La xerrada anirà a càrrec de Roger Santiago i Casasses, Director de Gestió de Fundacions i Associacions, SL, assessoria laboral, fiscal i comptable especialitzada en entitats sense finalitat lucrativa. Diplomat en Ciències Empresarials per la Universitat Oberta de Catalunya, membre col·legiat del Col·legi d’Economistes de Catalunya, membre col·legiat al Registre General d’Assessors Fiscals. Assessor fiscal especialitzat en entitats sense finalitat lucrativa. Especialista en el règim de contractació d’artistes en espectacles públics.
Ha impartit diferents cursos adreçats al món associatiu arreu de Catalunya, organitzats per diferents estaments públics i privats. Ha estat ponent de les Jornades sobre gestió
de Cultura Popular, organitzades pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya l’any 2013.